top of page

HY-ÖL Cleanser

Tipus de pell: Per a pells sensibles.

Funció: calmant, netejadora i desmaquillant.



Què és? És un oli netejador hidròfil elaborat a partir d'olis naturals de Soia, Sèsam i Cacauet, així com extracte de Quillaja. Ideal per a tot tipus de pell.


Quina funció té? La fórmula suau dona suport a una barrera cutània intacta i un microbioma equilibrat. La combinació especial d'olis naturals de soia, sèsam i cacauet amb propietats hidrofíliques dissol suaument tot tipus de partícules de brutícia solubles en aigua i oli, preservant la capa lipídica de la pell. Amb vitamina E, bisabolol i extracte de Quillaja, que actua com un imant de brutícia.Conté extractes orgànics de camamilla, àrnica i calèndula; aquest proporcionaràn un efecte calmant a la pell durant la neteja. Un extracte de proteïna de la llavor de moringa protegeix la pell de les influències ambientals urbanes negatives.


Consells d'aplicació: Accionar 4 vegades Hy-Oil sobre la pell seca de la cara, el coll i l'escot i realitzar un massatge suaument. Humitejar les gemmes dels dits amb aigua freda i emulsionar el netejador amb moviments circulars fins que es formi una emulsió lletosa. Esbandir bé amb abundant aigua.



Aquest producte és ideal per a realitzar la neteja diària del maquillatge d’ulls i llavis.




VINE AL NOSTRE SALÓ I PROVA LA SEVA EFICÀCIA!


1 visualización0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page