top of page

Qui som?

Som un grup d'alumnes del segon any del cicle superior d'Estètica Integral i Benestar, de l'Institut Cal·lipolis. La nostra formació en aquest camp ens impulsa a avançar i perfeccionar les nostres habilitats, i quina millor manera de fer-ho que aplicant els nostres coneixements en un saló d'estètica real.

En el nostre saló d'estètica oferim una àmplia gamma de tractaments dissenyats per a realçar la bellesa i promoure el benestar. Des de massatges relaxants fins a tractaments de cura de la pell, estem compromeses a proporcionar un servei de qualitat que et faci sentir bé amb tu mateix/a.

foto grup.jpg

La nostra Missió: Aprendre i Brindar Experiència

La nostra missió és doble: en primer lloc, som aquí per a aprendre i perfeccionar les nostres habilitats com a futures professionals de l'estètica. Aquesta és la nostra plataforma de pràctica, on adquirim experiència pràctica i treballem en estreta col·laboració amb els nostres tutors i supervisors per a garantir que els nostres tractaments siguin segurs i efectius.

En segon lloc, som aquí per a oferir tractaments d'alta qualitat a preus assequibles per a la comunitat. Sabem que la bellesa i el benestar són fonamentals per a la confiança i la salut en general. Per això, ens esforcem per brindar serveis que et facin sentir-te rejovenit i revitalitzat, mentre contribuïm a la nostra educació i desenvolupament professional.

Estem emocionades de ser part del teu viatge cap a la bellesa i el benestar. Vine a visitar-nos i gaudeix dels nostres tractaments d'alta qualitat a preus assequibles. En triar els nostres serveis, estàs donant suport al creixement de futures professionals de l'estètica i experimentant els beneficis d'una cura experta.

Gràcies per ser part de la nostra comunitat i confiar en nosaltres per al teu benestar i bellesa. Esperem veure't aviat en el nostre saló d'estètica!

Dona'ns la teva opinió
Qualifica els nostres serveis
PobreSuficientMolt béExcelent

Gràcies per compartir els teus comentaris!

bottom of page