top of page
Search
  • Kristyl Denisse Nuñez Amores

CURES PER A LA PELL...

Updated: Mar 7En aquesta publicació des del nostre saló Ideal Body us volem explicar un pas a pas per a tenir unes bones cures per a la pell a casa. És important cuidar, tractar i netejar la pell del teu rostre diàriament diverses vegades al dia, però cada cert temps hem de posar-nos en mans d’un professional perquè ens faci una neteja facial en profunditat.


Volem remarcar el fet de com ara ve la primavera tenir especial cura de cara el sol, canvis de temperatura, etc.


A continuació us explicarem, et mostrarem pas a pas de com netejar la pell amb profunditat i els cosmètics més adequats segons el teu tipus de pell:


1. DESMAQUILLAT:


Tota mena de pell ha de tenir un bon desmaquillat. Hauries de saber que el maquillatge és una capa que cobreix la pell i que no la deixa respirar bé. Si no es neteja bé, el maquillatge podria obstruir els porus i envellir la pell de manera prematura. Per això és fonamental que mai dormis amb maquillatge. Pots desmaquillar la pell amb diferents netejadors, tot i que la més recomanable són netejadors facials amb base oliosa.


2. NETEJA DE LA PELL:


Trieu un netejador facial de base aquosa per eliminar les restes d'impureses que hagin pogut quedar. Per a la neteja del rostre pots triar entre: llets netejadores, sabons facials, aigua micel·lar per a pells sensibles. Quan hagis triat el netejador, aplica-ho sobre la pell amb els dits fent massatges circulars durant un minut aproximadament. Després d'això, retira'l amb un disc desmaquillant humits o unes tovalloles mullades. Procura sempre utilitzarles per al teu rostre i no fer-les servir per cap altre cosa.


3. EXFOLIACIÓ DE LA PELL:


Primer de tot és bo saber que és aconsellable exfoliar la pell un cop per setmana si tens la pell mixta o greixosa, i una vegada cada quinze dies en el cas que la teva pell sigui sensible o seca. A partir d'aquesta informació, podeu triar l'exfoliant facial que millor s'adeqüi al vostre tipus de pell. L'exfoliació és important per treure tots els punts negres, regular la producció de seu i eliminar les cèl·lules mortes de la capa superficial del nostre rostre.


4. APLICACIÓ DEL TÒNIC:


Quan la teva pell estigui neta i exfoliada, aplica un tònic facial adequat per la teva pell, per a calmar-la i tancar els porus oberts. S'aplica d'una manera molt senzilla. Si és en format aerosol, s’aplica a uns 20 centímetres del teu rostre i si el teu tònic és en format normal, aplica una mica sobre el palmell de la mà i després passa-ho al teu rostre amb lleugers tocs fins que quedi absorbit.


5. APLICACIÓ DE LA MASCARETA:


Com el que volem aconseguir és reparar la pell i hidratar-la, és important que comptis amb una mascareta hidratant i reparadora. Després d'aplicar el tònic, deixa que la teva pell reposi uns segons i aplica la teva mascareta facial hidratant pel temps que s'indica (una mitjana de 5-10 minuts).


6. APLICACIÓ CREMA HIDRATANT:


Com a tota rutina de skincare has d'aplicar la teva crema hidratant o la teva crema facial per a una bona hidratació de la nostra pell. Es recomanable a que el producte s'absorveixi bé.


7. ALERTA! APLICACIÓ DE LA CREMA SOLAR:No surtis de casa sense protecció solar, mai! Si vols tenir una pell bonica i cuidada has de portar sempre protecció solar, sigui estiu o hivern. Tingues en compte que la pell s'enfronta diàriament amb les condicions climatològiques i amb tota la contaminació mediambiental!Darrere d'aquests set passos podries perfectament maquillar-te, però recorda que a la nit t'has de rentar la cara i retirar els residus de qualsevol producte que hagis aplicat sobre el rostre.


A més, és aconsellable que segueixis una rutina de neteja i hidratació facial de nit.

7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page