top of page
Search
  • Berta Clua de la Cruz

CONEIXES L'LPG?


L'LPG és un procediment d'amasament tissular mecanitzat. El tractament és personalitzat i està adaptat a la sensibilitat de la pell de cada pacient i mai ha de ser dolorós.

El resultat d'aquest servei es veuen a partir de la 3a sessió.
L'LPG es fa servir per a:


  • Eliminar els greixos:


Gràcies al nou capçal de tractament patentat Alliance, endermologie®permet tractar de forma localitzada i afinar les zones rebels a l'exercici i la higiene alimentària (braç, esquena, ventre, cintura, cuixes, etc…) alhora que s'adapta amb precisió a les necessitats de cada pell.

  • Allisar la cel·lulitis:

La cel·lulitis, que afecta el 90% de les dones, fins i tot les més primes i esportistes, és el resultat alhora de l'acumulació de greixos en els adipòcits (cèl·lules grasses) i d'una retenció d'aigua al voltant.


  • Reafirmar la pell:

Canvis de pes, embarassos, el temps que passa... la pell va perdent a poc a poc la seva tonicitat i la seva flexibilitat. Encara que aquesta relaxació cutània afecta a tot el cos, unes certes zones són més sensibles: interior de les cuixes, ventre, braços, etc...


  • Cames lleugeres:

Cames pesades i adolorides, turmells o peus inflats... aquests símptomes es tradueixen en una mala circulació sanguínia i limfàtica. Les toxines s'acumulen en l'organisme, la qual cosa explica aquests canvis de volum al llarg del dia o en les diferents fases del cicle femení.


Ademés t'indueix a un estat de relaxació màxima.

5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page